Platsingenjör, Stockholm

17 oktober, 2019

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och driva våra spännande byggprojekt i rollen som Platsingenjör.

Din roll

Som platsingenjör är din främsta uppgift att tillsammans med platschef och projektteam driva projektet mot uppsatta mål. Du deltar i projektets samtliga faser med avsikt att skapa en så effektiv planering som möjligt. Du ansvarar självständigt för uppgifter som produktionsplanering, uppföljning och logistik. Dina arbetsuppgifter blir bland annat kalkylering av ÄTA-arbeten, upprätta planeringsunderlag, hantera bygghandlingar, KMA, produktionsförberedelser och att biträda projekteringsledare och inköpare.

Om Dig

Vi söker dig med byggteknisk utbildning från högskola alternativt relevant YH-utbildning med bygginriktning. Du har ett par års erfarenhet från en liknande roll eller en arbetsledarroll. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och du uppskattar frågor som kräver siffersinne. Du är bra på att planera ditt arbete och är engagerad och driven. Du har en naturlig fallenhet för att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt och du behärskar svenska väl i tal som skrift.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Ansök idag

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV som du registrerar via länken nedan. Sista ansökningsdag är 31 januari 2020 och vi arbetar löpande med urval, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Suzanne Falk på 070594 10 36 eller på mejl suznne@valona.se.

ANSÖK HÄR