Platsingenjör, Stockholm

10 februari, 2020

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och driva våra spännande byggprojekt i rollen som Platsingenjör.

Om rollen

Som platsingenjör är din främsta uppgift att tillsammans med platschef och projektteam driva projektet mot uppsatta mål. Du deltar i projektets samtliga faser med avsikt att skapa en så effektiv planering som möjligt. Du ansvarar självständigt för uppgifter som produktionsplanering, uppföljning och logistik. Dina arbetsuppgifter blir bland annat kalkylering av ÄTA-arbeten, upprätta planeringsunderlag, hantera bygghandlingar, KMA, produktionsförberedelser och att biträda projekteringsledare och inköpare.

Om Dig

Vi söker dig med byggteknisk utbildning från högskola alternativt relevant YH-utbildning med bygginriktning. Du har ett par års erfarenhet från en liknande roll eller en arbetsledarroll. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och du uppskattar frågor som kräver siffersinne. Du är bra på att planera ditt arbete och är engagerad och driven. Du har en naturlig fallenhet för att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt och du behärskar svenska väl i tal som skrift.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Ansök idag

Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 mars 2020. Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. Uteslut de sista fyra siffrorna i ditt personnummer när du mailar ansökan till Victoria Liikamaa.