Snickare till vår Byggserviceavdelning

Projekten rullar in och nu är vi i behov av duktiga träarbetare för att stärka upp vår byggserviceavdelning.


10 mars, 2021

Om DIG

Du är utbildad träarbetare och har yrkesbevis. Som person är du noggrann i ditt arbete, flexibel, en god problemlösare och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort. Du kommer att ingå i vår Byggserviceavdelning och vi söker snickare till såväl vår avdelning i Malmö/Lund som till Ängelholm. 

VI ERBJUDER

Vår Byggserviceavdelning arbetar med väldigt varierande uppdrag, stora som mindre, unika projekt till underhåll genom ramavtal. Vi är ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka till region Malmö / Lund mailar du personalsamordnare Petter Hägg på petter.hagg@mvbab.se eller 0431-888 14.

För frågor om tjänsten och för att ansöka till region Ängelholm mailar du arbetschef Magnus Wreifält  på magnus.wreifalt@mvbab.se eller 0431-888 15.

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt i form av ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!