Träarbetare till Göteborg

Nu söker vi träarbetare till våra projekt i Göteborg.


27 maj, 2021

VI ERBJUDER

I region Göteborg söker vi fler träarbetare till vår verksamhet och våra byggprojekt. Vi har varierande projekt med alltifrån nybyggnader till om- och tillbyggnader och stora som mindre projekt.

MVB är ett stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Med korta beslutsvägar, högt i tak och möjligheter att påverka.

DIN PROFIL

Du som söker tjänsten har yrkesbevis och minst 5 års yrkeserfarenhet. Du är social, flexibel, problemlösare och en lagspelare och har ett tätt samarbete med dina kollegor på arbetsplatsen. Vidare är du en noggrann person och trivs med din yrkesroll. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. Du talar svenska flytande och innebar B-körkort.

OM MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan med CV och personligt brev till personalchef Fredrik Bengtsson. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Vi ser fram emot din ansökan!