Träarbetare till Malmöregionen

Projekten rullar in och nu är vi i behov av en duktig träarbetare för att stärka upp organisationen i Malmö.


10 augusti, 2020

Om DIG

Du är utbildad träarbetare, har yrkesbevis och gärna några års erfarenhet i rollen. Som person är du noggrann i ditt arbete, är en god problemlösare och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort. Du kommer främst att arbeta med projekt i Malmöregionen.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder varierande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du personalansvarige Pär Ottosson på par.ottosson@mvbab.se Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt i form av ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!