Yrkesarbetare Mark, Skåne

Markavdelningen i Skåne söker erfarna yrkesarbetare.


16 juni, 2021

MVB:s Markavdelning fortsätter att växa och söker nu erfarna yrkesarbetare till Skåne. Vår Markavdelning har idag verksamhet från Ystad till Laholm med kontor i Malmö och Munka Ljungby.

OM DIG

Du är utbildad inom anläggning och har minst 3 års erfarenhet. Som person är du noggrann i ditt arbete, flexibel, en god problemlösare och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort. Du kommer att ingå i vår Markavdelning och vi har lediga tjänster i både södra Skåne (Ystad, Trelleborg, Lund, Malmö, Landskrona) och norra Skåne (Helsingborg, Ängelholm, Båstad, Laholm).

VI ERBJUDER

Markavdelningen utför entreprenader för såväl interna projekt som för privat och offentlig verksamhet. Våra projekt omfattar allt från grundarbeten för skolor, idrotts- och industribyggnader, kontors- och bostadsprojekt till anläggning av större VA-system, gator, offentliga platser och skolgårdar. Vi utför även mindre markprojekt genom ingångna ramavtal med ett antal kommuner.

Vi är ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka till södra Skåne mailar du Arbetschef David Linde på david.linde@mvbab.se

För frågor om tjänsten och för att ansöka till norra Skåne mailar du Arbetschef Christoffer Andersson  på christoffer.andersson@mvbab.se

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt men senast 30 september i form av ett personligt brev samt CV.

På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!