Arbetsledare bygg, Skövde

MVB växer och vi behöver nu stärka upp vår verksamhet med en arbetsledare till våra projekt i Skövdeområdet. Ansök idag eller senast 6 november!


18 oktober, 2019

MVB växer och vi behöver nu stärka upp vår verksamhet med en arbetsledare till våra projekt i Skövdeområdet.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektmålen uppnås. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen är du länken mellan underentreprenörer och platschef vilket innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och värderar god ordning och reda. Du har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka såväl din egen som bolagets utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, där trivsel, glädje och välmående medarbetare är i fokus.

Tjänsten är placerad i Skövde.

Kort om MVB Astor Bygg

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare.

MVB består av tre regionala bolag med ca 500 medarbetare inom  husbyggnad, mark och projektutveckling.  I väst heter vi MVB Astor Bygg och är ca 150 medarbetare fördelade på våra kontor i Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Varberg.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar MVB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos MVB. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 6 november.

Du söker tjänsten via www.premier.se med ditt uppdaterade cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!