Arbetsledare, Stockholm

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som arbetsledare hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling


23 oktober, 2019

Tjänstens innehåll

Som arbetsledare är du drivande i ett arbetslag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektets mål uppnås. Ditt arbetslag består av engagerade yrkesarbetare som du leder i den dagliga produktionen mot uppsatta projektmål. Du har en koordinerande roll och är den viktiga länken mellan yrkesarbetare, underentreprenörer och platschef. Du ansvarar för den dagliga planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt bistår vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden.

Vem är du?

Vi söker dig som har en byggteknisk teoretisk grund från högskola eller yrkeshögskola och som nu vill utvecklas vidare genom att bygga på din praktiska erfarenhet. Alternativt har du relevant arbetslivserfarenhet från branschen, varav några år i arbetsledande roll.

Du ser dig själv som en naturlig ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Med ditt engagemang inspirerar du såväl yrkesarbetare, leverantörer, entreprenörer som kunder. Vidare har du väl utvecklad problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tycker om god ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara såväl lyhörd som kommunikativ.

Välkommen att bli en del av vår framgångsresa! Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2020. 

Ansök här

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsansvarig Suzanne Falk 070-594 10 36 om du har några frågor om tjänsten eller processen.

MVB är idag ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare, men även genom att kombinera lokal närhet till kunden, en platt entreprenörsdriven organisation och den finansiella styrka som vår koncern ger.

Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare som verkar nationellt. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern.