Arbetsledare till nordvästra Skåne

Vi expanderar och söker arbetsledare till våra projekt i nordvästra Skåne.


17 augusti, 2021

MVB är inne i en expansiv fas och ser fram emot att utöka organisationen med en duktig arbetsledare till våra projekt i nordvästra Skåne. Som arbetsledare har du en viktig roll i att planera, samordna och styra personal och underentreprenörer på byggarbetsplatsen. Tillsammans med platschefen driver du projektet framåt och arbetar med bland annat produktions- och tidplaner, kostnader, kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö och logistik.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad arbetsledare inom bygg eller motsvarande utbildning. Har du erfarenhet av betongarbeten är detta meriterande. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, har god ledarskaps- och kommunikativ förmåga för att skapa trivsel på din arbetsplats och i samarbetet med underentreprenörer och beställare.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och hur projektet drivs.

Du kommer att arbeta i region nordvästra Skåne vars projekt sträcker sig från Landskrona i söder till södra Halland. Du kommer att utgå från vårt kontor i Munka Ljungby eller i Helsingborg.

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande med fokus på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Västra Götaland och Stockholm.

HÖR AV DIG IDAG!

Vi behöver dig så fort som möjligt. Skicka därför din ansökan snarast dock senast 30 september i form av CV och personligt brev till Arbetschef Marcus Forsmark, e-post: marcus.forsmark@mvbab.se

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev.