Arbetsledare, Trestad

18 september, 2019

Vi växer snabbt i region Trestad och söker nu en drivande och lösningsfokuserad Arbetsledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

I din roll som Arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med Platschefen för att projektmålen uppnås. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer, ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen är du länken mellan underentreprenörer och platschef vilket innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och värderar god ordning och reda. Du är en ledare med god kommunikativ förmåga och kan leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka både din och bolagets utveckling. Tjänsten är placerad i Trestadsområdet.

Kort om MVB

MVB är idag ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare, men även genom att kombinera lokal närhet till kunden, en platt entreprenörsdriven organisation och den finansiella styrka som vår koncern ger.

Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Göteborg, Trollhättan, Lidköping, Varberg, Skåne och Stockholm.

Ansök idag!

Skicka in din ansökan till amanda.svanstrom@mvbab.se Har du några frågor om tjänsten, så hör gärna av dig till Amanda per e-post eller telefon 0727-27 23 26. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag.