Entreprenadingenjör till region Trestad

Vår verksamhet i Trestadsregionen blir allt mer omfattande. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill utvecklas och vara med i vår expansion. 


31 januari, 2020

OM TJÄNSTEN

I rollen som entreprenadingenjör arbetar du i nära samarbete med arbetschefer och platschefer mot uppsatta mål. Du arbetar med projektering, inköp samt är inblandad i kalkylarbetet.

Du är en viktig länk mellan företaget och beställaren och är delaktig i hela projektet. I din roll som entreprenadingenjör har du ansvar för tekniska lösningar, kvalitet, ekonomi, produktionsplanering, avstämning och uppföljning. Du leder möten och besiktningar samt medverkar vid upphandlingar av leverantörer och entreprenörer. I din roll är du även en viktig del i projektens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med byggteknisk utbildning med minst två års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och har relevant högskoleutbildning inom området. Du har god vana inom entreprenadjuridik, projektekonomi och byggproduktion. Vi tror även att du som söker tjänsten har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt.

Du har god planeringsförmåga och är en social, engagerad och driven medarbetare. Du har förmåga att skapa samt bibehålla goda kundkontakter, ser möjligheter och har god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du vill växa och utvecklas i din yrkesroll.

Det är ett krav att du innehar B-körkort.

OM MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tjänsten är placerad i Trollhättan/Vänersborg.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 17 februari. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Premier. Har du några frågor angående tjänsten, är du välkommen att kontakta Anders Kristiansen på 0707-858647 eller anders.kristiansen@premier.se. Skicka in din ansökan via Premiers hemsida.

Med anledning av GDPR, ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV