Erfaren KMA-samordnare till Skåne

13 augusti, 2019

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är områden som vi på MVB prioriterar högt och som har stor betydelse för vår verksamhet. Nu behöver vi stärka upp organisationen i Skåne med en KMA-samordnare som vill vara med och driva och samordna vårt KMA-arbete.

Kvalifikationer

Du besitter relevant utbildning och har arbetat några år som KMA-samordnare på ett medelstort eller större företag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen och är insatt i hur en byggarbetsplats fungerar. Du bör vara strukturerad, självgående och ha en god samarbetsförmåga. I rollen som KMA-samordnare arbetar du i nära samarbete med såväl ledningsgruppen som platschefer, produktionspersonal och våra beställare. Du kommer dessutom samarbeta med vår KMA-samordnare i Göteborg respektive Stockholm för att utveckla KMA-området på en koncernnivå. Tjänsten innebär en del resor inom Skåne då du regelbundet förväntas besöka våra arbetsplatser som i dagsläget sträcker sig från Trelleborg i söder till Laholm i norr.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Tjänsten är placerad i Malmö eller i Munka Ljungby.

Ansökan

Skicka din ansökan till marcus.remelin@mvbab.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Marcus på 0730-788 121. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan omgående.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan och CV.