Kalkylator till region Göteborg

Har du erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Då är kanske MVB din nästa arbetsgivare.


13 januari, 2020

Har du erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Då är kanske MVB din nästa arbetsgivare!

I rollen som kalkylator är du en engagerad deltagare vid uppstarten av nya uppdrag tillsammans med arbetschefer och platschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar, anbudsutvärdering från leverantörer och underentreprenörer. I dina arbetsuppgifter tar du även fram tidplaner och underlag för risker, möjligheter och tekniska lösningar med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundläggande teknisk utbildning och erfarenhet av kalkylering och byggbranschen i stort. Du behärskar IT-verktyg, framförallt kalkyl- och planeringsprogram. Du är van att arbeta självständigt och har god förmåga att ta egna initiativ. Då du samarbetar med många människor, både internt och externt krävs det också att du har god samarbetsförmåga och vilja att arbeta med kollegor och kunder för att nå mål. Det är viktigt att du har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Hos oss läggs stor vikt vid att alla på företaget känner ett gemensamt ansvar för att göra ett bra jobb. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Om MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Ansök idag!

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 28 februari 2020. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan