KMA-Samordnare, Stockholm

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och växa med oss och bidra till ständiga förbättringar i rollen som KMA-Samordnare.


7 november, 2019
Din roll

Som KMA-Samordnare ansvarar du för att driva och samordna projektens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du förser platsledningen med underlag för beslut inom området. Du stöttar platsledningen med att hålla ordning och reda vid uppstart av projekten och tillser att KMA-planerna kan efterföljas samt är behjälplig under projektets gång med uppdatering av dokument vid eventuella förändringar i produktionen. Du kommer även att stötta organisationen och dina kollegor i riskanalyser, ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner, samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer vara placerad vid vårt huvudkontor i Stockholm och rapportera till vår Entreprenadchef.

Om Dig

Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll I byggbranschen. Du har relevant högskoleingenjörsutbildning och goda kunskaper om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi är certifierade enligt BF9K, varför vi gärna ser att du har erfarenhet av att arbeta med BF9K. Som person är du entusiasmerande och får med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete. Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och i skrift, och har god förmåga att vara tydlig. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Ansök idag

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV som du registrerar via länken nedan. Sista ansökningsdag är 31 januari 2020 och vi arbetar löpande med urval, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Suzanne Falk på 07059410 36 eller på mejl suznne@valona.se

Ansök här