Platschef bygg, Skövde

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag?  Har du erfarenhet som platschef inom bygg och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Då är du kanske vår nya medarbetare! Ansök idag eller senast 6 november.


18 oktober, 2019

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag?  Har du erfarenhet som platschef inom bygg och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Då är du kanske vår nya medarbetare!

Arbetsbeskrivning

Som platschef hos oss har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för ditt/dina projekt och för att dess mål uppnås. Du utvecklar, driver och har tillsammans med entreprenadingenjör, ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Du ansvarar även för en väl fungerande produktion samt projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.
Du är en ledare på arbetsplatsen, vilket innebär att du engagerar och entusiasmerar dina medarbetare såväl som underentreprenörer samt förstår vikten av en god relation till kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är senior i din roll som platschef och har en relevant byggteknisk utbildning. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten för att nå bästa resultat. Du är en van ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse – i syfte att nå projektens mål. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. En del av arbetet är administrativt och det är därför viktigt att du har god datorvana.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att vara med och påverka såväl din egen som bolagets utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, där trivsel, glädje och välmående medarbetare är i fokus.

Tjänsten är placerad i Skövde.

Kort om MVB Astor Bygg

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare.

MVB består av tre regionala bolag med ca 500 medarbetare inom  husbyggnad, mark och projektutveckling.  I väst heter vi MVB Astor Bygg och är ca 150 medarbetare fördelade på våra kontor i Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Varberg.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar MVB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos MVB. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 6 november.

Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!