Ledig tjänst: Entreprenadingenjör Umeå

19 mars, 2024

MVB växer i norr och vi söker nu en entreprenadingenjör till vår verksamhet i Umeå.

Din roll hos oss

I rollen som entreprenadingenjör hos oss har du en varierande och utmanande roll som täcker ett stort kompetensområde. I nära samarbete med projektchef och vd ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från kvalitetssäkring av tekniska lösningar till styrning av projektets ekonomi, medverkar vid inköp och samordning av entreprenörer. Du leder byggmöten, besiktningar och medverkar vid upphandlingar. Du är även delaktig i projektets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område, t ex bygg, alternativt så har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. För att trivas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och du tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-Körkort.

Vi erbjuder

Du som är intresserad kommer att få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och stora möjligheter att påverka ditt arbete och personliga utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att utgå från vårt kontor i Umeå.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. MVB-koncernen ingår i AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Skicka din ansökan snarast till vår ansvarige i Umeå Andreas Perman via e-post andreas.perman@mvbab.se

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev. För frågor om tjänsten ring Andreas på 070-343 29 36.