Student, är du vår framtida medarbetare?

Vi söker hela tiden nya talanger för att utveckla vårt företag. Som student är du nästa generation på arbetsmarknaden och din kunskap, drivkraft och ambition är viktiga för oss. Vi erbjuder flera vägar in i företaget under och efter din studietid.


Vi vill att våra medarbetare ska vara med att bidra till en bättre hållbar framtid. I vår organisation strävar vi därför efter mångfald och att skapa en familjär och inkluderande arbetsmiljö. MVB har en platt organisationsstruktur vilket ger dig stort eget ansvar, stora möjligheter att påverka bolagets utveckling och fantastiska förutsättningar att göra karriär!

Är du intresserad av att arbeta hos oss, finns det flera vägar in i företaget:

Praktik och examensarbeten är en vanlig väg till en framtida anställning hos oss. En annan väg in i företaget är vår traineeutbildning på 18 månader där du parallellt går en ledarskapsutbildning.

Träffa oss på landets arbetsmarknadsdagar!

Vill du träffa oss och kanske dina framtida kollegor, rekommenderar vi att du besöker vår monter när vi deltar på någon av landets arbetsmarknadsdagar. Här kan du se vart vi kommer att vara under året. Vi är naturligtvis även intresserad av dig som går på en yrkeshögskola med inriktning på byggbranschen. Läs mer nedan eller hör av dig till någon av våra regionkontor, så berättar vi mer. Välkommen!