Bli en av oss!

Vi söker duktiga och kompetenta medarbetare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Aktuella lediga tjänster listas nedan. Hittar du inte någon tjänst som passar dig men är intresserad av framtida jobberbjudanden, kontakta något av våra regionkontor för mer information.


 

2020.02.10

Platsingenjör, Stockholm

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och driva våra spännande byggprojekt i rollen som Platsingenjör. Om rollen Som platsingenjör är din främsta uppgift att tillsammans med platschef och projektteam driva projektet mot uppsatta mål. Du deltar i projektets samtliga faser med avsikt...
Läs mer
2020.02.01

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.
Läs mer
2020.01.31

Entreprenadingenjör till region Trestad

Vår verksamhet i Trestadsregionen blir allt mer omfattande. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill utvecklas och vara med i vår expansion. 
Läs mer
2020.01.31

Platschef, Stockholm

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som platschef hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.
Läs mer
2020.01.13

Kalkylator till region Göteborg

Har du erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Då är kanske MVB din nästa arbetsgivare.
Läs mer