Vi växer i norr!

Ständig utveckling har varit en ledstjärna för oss på MVB sedan starten 1969 i Skåne. Under åren har vår verksamhet stadigt vuxit, både i omsättning och geografiskt. I slutet av 2022 tog vi steget och etablerade oss i norr. Vår organisation i Umeå och Skellefteå består idag av cirka 75 medarbetare varav 65 yrkesarbetare.

Verksamheten omfattar allt från nyproduktion till om- och tillbyggnader av bostäder, kontor, butiker, lager med mera. Genom en kombination av stor lokal kännedom, bred kunskap inom byggproduktion och stabilitet som koncern, är vi en trygg partner för att förverkliga våra kunders byggbehov.

Ska vi bygga något tillsammans?

Tillsammans bygger vi något hållbart - nu vill vi bli ännu fler

Nu gör vi plats för fler kollegor. Vi söker dig som vill du arbeta i ett företag som tror på styrkan av att arbeta i lag, där organisationen är platt, där uppdragen varierar och där du kan vara med och påverka verksamheten samt utvecklas i din yrkesroll. Vi har behov av såväl byggingenjörer som platschefer och hantverkare med yrkesbevis till Skellefteå och Umeå.

Jennie Åberg, vd MVB Nord
0703-00 35 58
jennie.aberg@mvbab.se

Mattias Jakobsson, ansvarig Skellefteå
0910-71 17 30
mattias.jakobsson@mvbab.se

Andreas Perman, ansvarig Umeå
0703-43 29 36
andreas.perman@mvbab.se

 

”Vi ska växa i regionen men alltid värna
om familjekänslan, lagandan och det lokala
engagemang som råder inom MVB.”

Jennie Åberg

Läs intervjun i Byggindustrin om Jennie Åberg och vår expansion i norr


Vi bygger efter våra kunders behov

Alla beställare har olika perspektiv, målsättningar och byggtekniska utmaningar. Ibland handlar det om att bygga nytt. Ibland handlar det om att bygga om eller addera ett element på något befintligt. Ibland handlar det om att bygga med ett specifikt material eller i känsliga miljöer.

Oavsett projekt har vi kompetensen, erfarenheten och ambitionen att bygga efter våra kunders önskemål, behov och idéer.

Stubben 1, Skellefteå

Nybyggnation av kontors-, butiks- och industrilokal i två plan med en yta på 1 600 kvm. På nedre plan finns butiker, verkstad och personalutrymmen. På övre plan ryms kontorslokaler.

 

Bureå, Skellefteå - pågående

Nybyggnation av 40 hyreslägenheter i Bureå fördelade på fem huskroppar om två plan med loftgång. Husen byggs i trä på traditionellt vis där allt spikas på plats och enbart takstolarna kommer färdiga.

Falkträsket, Skellefteå

Nybyggnation av privatbostad med modern arkitektur och rustika material. Huset är byggt i vinkel med stora sällskapsytor på nedre plan och en privatare del på plan två.

 

 

En lokal aktör i en stark koncern

Vi tror på styrkan av att vara en lokal byggentreprenör, med närhet till våra beställare och där kunskapen om marknaden är stor, samtidigt som vi är en koncern med en stark finansiell trygghet. När vi nu etablerar oss i norr har vi därför knutit till oss lokala bolag som delar våra värderingar, tror på vi-känslan och har ett gott renommé. Efter namnbyte verkar våra förvärvade bolag idag under MVB:s varumärke.

Skellefteå
Verksamheten i Skellefteå leds av Mattias Jakobsson som 1994 grundade Ersmarks Trä och Bygg, sedmera ETB Bygg. Mattias med kollegor har lång erfarenhet av nyproduktion och renoveringar med erfarenhet såväl från kommersiella projekt som privatmarknaden. Nyligen tecknades ett ramavtal med Region Skellefteå där MVB står först i turordningen för alla service- och byggprojekt upp till 35 mnkr. Verksamheten i Skellefteå är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Umeå
Vår lokala enhet i Umeå leds av Andreas Perman som tillsammans med kollegan Daniel Nydahl drivit Bjurbäcks Bygg sedan 20 år tillbaka och är idag ett av Umeås ledande byggbolag. Genom åren har de byggt upp en verksamhet med stor kunskap inom både nyproduktion och ROT-projekt, där entreprenaderna omfattat såväl bostäder och vårdboende som kontor, butiker och industrifastigheter.

 

Ska vi bygga något tillsammans?

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina byggbehov, oavsett om det gäller att bygga nytt, bygga om eller bygga till?

Eller är du intresserad av att arbeta i ett företag med stor gemenskap, platt organisation och möjlighet till karriär? Hör av dig till oss via formuläret så återkommer vi inom kort eller varför inte slå oss en signal direkt?!

Skellefteå:
Mattias Jacobsson, 0910-71 17 30, mattias.jakobsson@mvbab.se

Umeå:
Andreas Perman, 0703-43 29 36, andreas.perman@mvbab.se

Välkommen!