Aktuellt

Erfaren kalkylator till Skåne

1 juli, 2020

MVB Syd satsar ytterligare på att stärka sin kalkylavdelning och söker nu en erfaren kalkylator.

Läs mer

Mark- och anläggningsarbetare till nordvästra Skåne

26 juni, 2020

Vi har många nya projekt och vår mark- och anläggningsavdelning behöver ytterligare förstärkning. Nu söker vi duktiga anläggare till nordvästra Skåne.

Läs mer

Mark- och anläggningsarbetare till sydvästra Skåne

22 juni, 2020

Vår mark- och anläggningsavdelning växer. Nu söker vi fler duktiga anläggare till våra projekt i sydvästra Skåne.

Läs mer

Entreprenadingenjör Anläggning till västra Skåne

22 juni, 2020

Vår mark och anläggningsavdelning har fått in många nya uppdrag. Nu söker vi en entreprenadingenjör till vår avdelning i västra Skåne.

Läs mer

MVB bygger Vänersborgs nya landmärke

10 juni, 2020

Hösten 2019 ingick Vänersborgsbostäder och MVB ett samarbetsavtal gällande flera byggprojekt i kommunen. Nu startar nybyggnationen av Elisabeths Port, ett 15 våningar högt bostadshus i centrala Vänersborg. Elisabeths Port kommer att bli ett imponerande landmärke för staden med sin centrala placering, trekantiga form och en höjd på 45 meter. Huset, som blir stadens högsta, kommer…

Läs mer

Mary Anderssons lekpark invigd

29 maj, 2020

Malmös nya temalekpark tillägnad författaren Mary Andersson är klar.

Läs mer

MVB:s starkaste år hittills

15 maj, 2020

MVB-koncernen kan se tillbaka på ännu ett fantastiskt år. Faktureringen 2019 slutade på över 3,1 miljarder kronor och vinst efter finansiella poster landade på 170 miljoner kronor. Siffrorna är MVB:s bästa under dess femtioåriga historia.

Läs mer

Årsredovisning 2019

15 maj, 2020

MVB:s årsredovisning för 2019 finns nu för nedladdning. Förutom information om vår verksamhet, årets resultat och vår hållbarhetsredovisning, finner du även intervjuer med några av våra medarbetare och varför vi säger att vi älskar staden.

Läs mer

Temporär infektionsklinik öppnas med hjälp av lokala företag

16 april, 2020

Primapraktiken har öppnat upp en temporär infektionsklinik för att kunna ta emot personer med misstänkt covid-19 smitta i Trollhättan. Initiativet har varit möjligt genom ett samarbeta med ett flertal lokala företag däribland MVB.

Läs mer

MVB bygger 80 nya lägenheter i Trelleborg

19 mars, 2020

Fastighetskoncernen Acrinova AB har gett MVB i uppdrag att bygga en ny flerfamiljsfastighet med 80 lägenheter vid norra infarten i Trelleborg.

Läs mer