Aktuellt

MVB stödjer Giving People

24 juli, 2020

Idag lever ca 186 000 barn i Sverige i vad som klassas som relativ fattigdom. Ytterligare drygt 175 000 barn lever i familjer vars inkomst utmäts av kronofogden, vilket gör dessa barn till en utsatt målgrupp. Organisationen Giving People hjälper utsatta barnfamiljer med mat och andra förnödenheter. I samband med coronakrisen har behovet av hjälp…

Läs mer

MVB får uppdraget att bygga Maglehill i Höör

3 juli, 2020

Höörs kommun och MVB påbörjar ett flerårigt samverkansprojekt för att utveckla stadens västra delar, Maglehill. För MVB är ordern värd drygt 400 miljoner kronor under en fyraårsperiod.

Läs mer

Erfaren kalkylator till Skåne

1 juli, 2020

MVB Syd satsar ytterligare på att stärka sin kalkylavdelning och söker nu en erfaren kalkylator.

Läs mer

Mark- och anläggningsarbetare till nordvästra Skåne

26 juni, 2020

Vi har många nya projekt och vår mark- och anläggningsavdelning behöver ytterligare förstärkning. Nu söker vi duktiga anläggare till nordvästra Skåne.

Läs mer

Mark- och anläggningsarbetare till sydvästra Skåne

22 juni, 2020

Vår mark- och anläggningsavdelning växer. Nu söker vi fler duktiga anläggare till våra projekt i sydvästra Skåne.

Läs mer

Entreprenadingenjör Anläggning till västra Skåne

22 juni, 2020

Vår mark och anläggningsavdelning har fått in många nya uppdrag. Nu söker vi en entreprenadingenjör till vår avdelning i västra Skåne.

Läs mer

MVB bygger Vänersborgs nya landmärke

10 juni, 2020

Hösten 2019 ingick Vänersborgsbostäder och MVB ett samarbetsavtal gällande flera byggprojekt i kommunen. Nu startar nybyggnationen av Elisabeths Port, ett 15 våningar högt bostadshus i centrala Vänersborg. Elisabeths Port kommer att bli ett imponerande landmärke för staden med sin centrala placering, trekantiga form och en höjd på 45 meter. Huset, som blir stadens högsta, kommer…

Läs mer

Mary Anderssons lekpark invigd

29 maj, 2020

Malmös nya temalekpark tillägnad författaren Mary Andersson är klar.

Läs mer

MVB:s starkaste år hittills

15 maj, 2020

MVB-koncernen kan se tillbaka på ännu ett fantastiskt år. Faktureringen 2019 slutade på över 3,1 miljarder kronor och vinst efter finansiella poster landade på 170 miljoner kronor. Siffrorna är MVB:s bästa under dess femtioåriga historia.

Läs mer

Årsredovisning 2019

15 maj, 2020

MVB:s årsredovisning för 2019 finns nu för nedladdning. Förutom information om vår verksamhet, årets resultat och vår hållbarhetsredovisning, finner du även intervjuer med några av våra medarbetare och varför vi säger att vi älskar staden.

Läs mer