Aktuellt

Samhällsskydd mellersta Skaraborg inviger sina nya lokaler i Falköping

11 december, 2019

Om- och tillbyggnaden av den nya brandstationen i Falköping är klar och verksamheten har flyttat in.

Läs mer

MVB bygger Lidls nya butik på Torp köpcentrum i Uddevalla

10 december, 2019

Livsmedelskedjan Lidl utökar sin verksamhet i Uddevalla och har gett MVB i uppdrag att bygga en ny butik på Torp köpcentrum.

Läs mer

MVB för Musikhjälpen 2019

9 december, 2019

9-15 december är vi med och samlar in pengar för Musikhjälpen. Som byggföretag vet vi vikten av säkerhet och trygghet både på våra arbetsplatser och i de samhällen som vi är med och skapar. MVB vill genom insamlingen till Musikhjälpen bidra till att skapa ett tryggare liv för människor som bor i konflikt- och postkonfliktområden….

Läs mer

MVB bygger bostadsrätter åt HSB i Ursvik, Sundbyberg

9 december, 2019

HSB Bostad har gett MVB i uppdrag att bygga en fastighet med totalt 64 bostadsrätter åt Brf. Atomen i Ursvik. Ursvik är Sundbybergs stads största utbyggnadsprojekt. Området ska utvecklas i etapper med bostäder, skolor, service, idrottsanläggningar och grönområden fram till omkring 2026, då närmare 18 000 invånare beräknas bo i stadsdelen. HSB:s nya fastighet är belägen…

Läs mer

Tobias Lundberg utsedd till vice vd i MVB Öst AB

29 november, 2019

Styrelsen i MVB har utsett Tobias Lundberg som vice vd i MVB Öst. Tobias är civilingenjör Väg- och Vattenbyggnad vid KTH och har arbetat i olika befattningar inom MVB i mer än 15 år, de senaste tre åren som entreprenadchef i Stockholm. Tobias har varit ledamot i bolagets ledningsgrupp sedan 2004. – Tobias behärskar både…

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

18 november, 2019

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer

MVB bygger utbildningscentrum åt försvaret

14 november, 2019

Fortifikationsverket har gett MVB i uppdrag att bygga ett nytt utbildningscentrum inom Revinge garnisonsområde. I dag togs det första spadtaget vid en ceremoni under ledning av Överste Bo Stennabb, Regementschef på Södra skånska regementet.

Läs mer

Första spadtag för kontorshuset Eden i Malmö

13 november, 2019

Tisdagen den 12 november togs det första spadtaget för att markera byggstarten av Eden, Kungsledens nya kontorsbyggnad i Hyllie, Malmö.

Läs mer

En framtid inom bygg

7 november, 2019

Som ett led i att få fler unga att välja en karriär inom byggbranschen deltar vi idag på två olika mässor i Skåne, Karriärmässan på Malmö Universitet och TO DO-mässan på Malmömässan. På TO DO-mässan medverkar vi tillsammans med Sveriges Byggindustrier för att sprida kunskap om byggbranschen till elever som ska göra sitt gymnasieval. Mässan…

Läs mer

KMA-Samordnare, Stockholm

7 november, 2019

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och växa med oss och bidra till ständiga förbättringar i rollen som KMA-Samordnare.

Läs mer