Aktuellt

MVB når nya faktureringsrekord

20 januari, 2020

MVB-koncernen fortsätter att växa och noterar ytterligare ett år med rekordhöga siffror. 2019 års fakturering hamnade på över 3 miljarder kronor.

Läs mer

Kalkylator till region Göteborg

13 januari, 2020

Har du erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Då är kanske MVB din nästa arbetsgivare.

Läs mer

MVB bygger ny fastighet i Varberg

2 januari, 2020

Maleryd Fastigheter har gett MVB i uppdrag att bygga en ny fastighet på området Svärdfisken i centrala Varberg.

Läs mer

Första spadtaget för Familjens Hus i Anderslöv

20 december, 2019

I veckan togs det första spadtaget för Familjens Hus i Anderslöv. Här bygger vi nu vårdcentral, barnavårdscentral, äldreboende, förskola, öppen förskola, bibliotek, tillagningskök och lokaler för hemvårdens personal. Invigning under 2021.

Läs mer

Samhällsskydd mellersta Skaraborg inviger sina nya lokaler i Falköping

11 december, 2019

Om- och tillbyggnaden av den nya brandstationen i Falköping är klar och verksamheten har flyttat in.

Läs mer

MVB bygger Lidls nya butik på Torp köpcentrum i Uddevalla

10 december, 2019

Livsmedelskedjan Lidl utökar sin verksamhet i Uddevalla och har gett MVB i uppdrag att bygga en ny butik på Torp köpcentrum.

Läs mer

MVB för Musikhjälpen 2019

9 december, 2019

9-15 december är vi med och samlar in pengar för Musikhjälpen. Som byggföretag vet vi vikten av säkerhet och trygghet både på våra arbetsplatser och i de samhällen som vi är med och skapar. MVB vill genom insamlingen till Musikhjälpen bidra till att skapa ett tryggare liv för människor som bor i konflikt- och postkonfliktområden….

Läs mer

MVB bygger bostadsrätter åt HSB i Ursvik, Sundbyberg

9 december, 2019

HSB Bostad har gett MVB i uppdrag att bygga en fastighet med totalt 64 bostadsrätter åt Brf. Atomen i Ursvik. Ursvik är Sundbybergs stads största utbyggnadsprojekt. Området ska utvecklas i etapper med bostäder, skolor, service, idrottsanläggningar och grönområden fram till omkring 2026, då närmare 18 000 invånare beräknas bo i stadsdelen. HSB:s nya fastighet är belägen…

Läs mer

Tobias Lundberg utsedd till vice vd i MVB Öst AB

29 november, 2019

Styrelsen i MVB har utsett Tobias Lundberg som vice vd i MVB Öst. Tobias är civilingenjör Väg- och Vattenbyggnad vid KTH och har arbetat i olika befattningar inom MVB i mer än 15 år, de senaste tre åren som entreprenadchef i Stockholm. Tobias har varit ledamot i bolagets ledningsgrupp sedan 2004. – Tobias behärskar både…

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

18 november, 2019

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer