Aktuellt

Älska staden!

14 februari, 2020

Älska staden för oss är att bidra till att göra staden till en mer hållbar plats. Det gör vi genom att bygga klokt och vårda det som finns. För det man älskar vill man se växa och utvecklas. Se vår film och läs mer om Älska staden med MVB. 

Läs mer

Platsingenjör, Stockholm

10 februari, 2020

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och driva våra spännande byggprojekt i rollen som Platsingenjör. Om rollen Som platsingenjör är din främsta uppgift att tillsammans med platschef och projektteam driva projektet mot uppsatta mål. Du deltar i projektets samtliga faser med avsikt…

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

1 februari, 2020

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer

Entreprenadingenjör till region Trestad

31 januari, 2020

Vår verksamhet i Trestadsregionen blir allt mer omfattande. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill utvecklas och vara med i vår expansion. 

Läs mer

Platschef, Stockholm

31 januari, 2020

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som platschef hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Läs mer

MVB når nya faktureringsrekord

20 januari, 2020

MVB-koncernen fortsätter att växa och noterar ytterligare ett år med rekordhöga siffror. 2019 års fakturering hamnade på över 3 miljarder kronor.

Läs mer

Kalkylator till region Göteborg

13 januari, 2020

Har du erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen och vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka? Då är kanske MVB din nästa arbetsgivare.

Läs mer

MVB bygger ny fastighet i Varberg

2 januari, 2020

Maleryd Fastigheter har gett MVB i uppdrag att bygga en ny fastighet på området Svärdfisken i centrala Varberg.

Läs mer

Första spadtaget för Familjens Hus i Anderslöv

20 december, 2019

I veckan togs det första spadtaget för Familjens Hus i Anderslöv. Här bygger vi nu vårdcentral, barnavårdscentral, äldreboende, förskola, öppen förskola, bibliotek, tillagningskök och lokaler för hemvårdens personal. Invigning under 2021.

Läs mer

Samhällsskydd mellersta Skaraborg inviger sina nya lokaler i Falköping

11 december, 2019

Om- och tillbyggnaden av den nya brandstationen i Falköping är klar och verksamheten har flyttat in.

Läs mer