Aktuellt

MVB bygger 80 nya lägenheter i Trelleborg

19 mars, 2020

Fastighetskoncernen Acrinova AB har gett MVB i uppdrag att bygga en ny flerfamiljsfastighet med 80 lägenheter vid norra infarten i Trelleborg.

Läs mer

MVB får ännu ett skolprojekt i Skåne

6 mars, 2020

Hässleholms kommun har gett MVB i uppdrag att bygga till och om Kvarteret Grönängsskolan. Ordern är värd ca 150 miljoner kronor.

Läs mer

MVB-projekt nominerat till Årets Bygge 2020

4 mars, 2020

Idag känner vi oss extra stolta då vårt projekt Glänningeskolan i Laholm blivit nominerat till Årets Bygge 2020. Tio bidrag tävlar om titeln och vinnaren presenteras vid Byggforum i Stockholm den 31 mars. Se pressmeddelande och presentationsvideon här.

Läs mer

MVB utser Ylva Beck som ny ledamot i styrelsen

20 februari, 2020

MVB har utsett Ylva Beck som ny ledamot i styrelsen för MVB Holding, ägarbolaget till MVB Syd, MVB Öst och MVB Astor Bygg. Ylva Beck är senior partner och affärscoach på Globe Plus AB och har tidigare en bakgrund som konsult inom employer branding och som regionchef inom rekrytering och bemanning. Ylva är dessutom den…

Läs mer

Älska staden!

14 februari, 2020

Älska staden för oss är att bidra till att göra staden till en mer hållbar plats. Det gör vi genom att bygga klokt och vårda det som finns. För det man älskar vill man se växa och utvecklas. Se vår film och läs mer om Älska staden med MVB. 

Läs mer

Platsingenjör, Stockholm

10 februari, 2020

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och driva våra spännande byggprojekt i rollen som Platsingenjör. Om rollen Som platsingenjör är din främsta uppgift att tillsammans med platschef och projektteam driva projektet mot uppsatta mål. Du deltar i projektets samtliga faser med avsikt…

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

1 februari, 2020

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer

Platschef, Stockholm

31 januari, 2020

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som platschef hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Läs mer

MVB når nya faktureringsrekord

20 januari, 2020

MVB-koncernen fortsätter att växa och noterar ytterligare ett år med rekordhöga siffror. 2019 års fakturering hamnade på över 3 miljarder kronor.

Läs mer

MVB bygger ny fastighet i Varberg

2 januari, 2020

Maleryd Fastigheter har gett MVB i uppdrag att bygga en ny fastighet på området Svärdfisken i centrala Varberg.

Läs mer