Aktuellt

MVB:s starkaste år hittills

15 maj, 2020

MVB-koncernen kan se tillbaka på ännu ett fantastiskt år. Faktureringen 2019 slutade på över 3,1 miljarder kronor och vinst efter finansiella poster landade på 170 miljoner kronor. Siffrorna är MVB:s bästa under dess femtioåriga historia.

Läs mer

Årsredovisning 2019

15 maj, 2020

MVB:s årsredovisning för 2019 finns nu för nedladdning. Förutom information om vår verksamhet, årets resultat och vår hållbarhetsredovisning, finner du även intervjuer med några av våra medarbetare och varför vi säger att vi älskar staden.

Läs mer

Entreprenadingenjör/Projektingenjör till södra Skåne

11 maj, 2020

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen i Malmö med en entreprenadingenjör/projektingenjör.

Läs mer

Temporär infektionsklinik öppnas med hjälp av lokala företag

16 april, 2020

Primapraktiken har öppnat upp en temporär infektionsklinik för att kunna ta emot personer med misstänkt covid-19 smitta i Trollhättan. Initiativet har varit möjligt genom ett samarbeta med ett flertal lokala företag däribland MVB.

Läs mer

Erfaren kalkylator till Skåne

6 april, 2020

MVB Syd satsar ytterligare på att stärka sin kalkylavdelning och söker nu en erfaren kalkylator.

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

27 mars, 2020

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer

Platschef, Stockholm

27 mars, 2020

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som platschef hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Läs mer

MVB bygger 80 nya lägenheter i Trelleborg

19 mars, 2020

Fastighetskoncernen Acrinova AB har gett MVB i uppdrag att bygga en ny flerfamiljsfastighet med 80 lägenheter vid norra infarten i Trelleborg.

Läs mer

MVB får ännu ett skolprojekt i Skåne

6 mars, 2020

Hässleholms kommun har gett MVB i uppdrag att bygga till och om Kvarteret Grönängsskolan. Ordern är värd ca 150 miljoner kronor.

Läs mer

MVB-projekt nominerat till Årets Bygge 2020

4 mars, 2020

Idag känner vi oss extra stolta då vårt projekt Glänningeskolan i Laholm blivit nominerat till Årets Bygge 2020. Tio bidrag tävlar om titeln och vinnaren presenteras vid Byggforum i Stockholm den 31 mars. Se pressmeddelande och presentationsvideon här.

Läs mer