Aktuellt

Arbetsledare till södra Skåne

5 oktober, 2020

Söker du nya utmaningar och vill utvecklas i ett familjärt och modernt byggföretag? Då kanske det är dig vi söker?!

Läs mer

Erfaren kalkylator till Skåne

1 oktober, 2020

MVB Syd satsar ytterligare på att stärka sin kalkylavdelning och söker nu en erfaren kalkylator.

Läs mer

Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

1 oktober, 2020

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.

Läs mer

Platschef, Stockholm

1 oktober, 2020

Vi erbjuder en spännande och utvecklande möjlighet i ett framgångsrikt och stabilt bolag. Som platschef hos MVB, ett av Sveriges största privatägda byggbolag, blir du del av en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Läs mer

Första spadtaget för MVB:s byggprojekt i Trelleborg

31 augusti, 2020

Idag tog Acrinovas Vd Ulf Wallén och MVB Syds Vd, Thomas Ellkvist det första ”spadtaget” för vad som ska bli 80 hyreslägenheter på Södra Gränstorpsområdet i Trelleborg. 

Läs mer

Renovering av Stadsbiblioteket i Ängelholm

27 augusti, 2020

MVB utför en totalrenovering av Stadsbiblioteket i Ängelholm på uppdrag av AB Ängelholmslokaler. Projektet uppmärksammas i en artikel på kommunens hemsida där bibliotekschef Martin Memet Könick berättar om projektet. Bild Ängelholms kommun.

Läs mer

Träarbetare till Malmöregionen

10 augusti, 2020

Projekten rullar in och nu är vi i behov av en duktig träarbetare för att stärka upp organisationen i Malmö.

Läs mer

MVB Astor Bygg rekryterar ekonomichef

10 augusti, 2020

MVB Astor Bygg har rekryterat Elisabeth Ljungblom som ekonomichef. Elisabeth är civilekonom med lång erfarenhet från olika befattningar inom diverse branscher och företag.

Läs mer

MVB stödjer Giving People

24 juli, 2020

Idag lever ca 186 000 barn i Sverige i vad som klassas som relativ fattigdom. Ytterligare drygt 175 000 barn lever i familjer vars inkomst utmäts av kronofogden, vilket gör dessa barn till en utsatt målgrupp. Organisationen Giving People hjälper utsatta barnfamiljer med mat och andra förnödenheter. I samband med coronakrisen har behovet av hjälp…

Läs mer

MVB får uppdraget att bygga Maglehill i Höör

3 juli, 2020

Höörs kommun och MVB påbörjar ett flerårigt samverkansprojekt för att utveckla stadens västra delar, Maglehill. För MVB är ordern värd drygt 400 miljoner kronor under en fyraårsperiod.

Läs mer