MVB når nya faktureringsrekord

MVB-koncernen fortsätter att växa och noterar ytterligare ett år med rekordhöga siffror. 2019 års fakturering hamnade på över 3 miljarder kronor.


20 januari, 2020

Efter sammanräkning av årets fakturering kan byggföretaget MVB se tillbaka på ett succéfyllt år. Koncernen har färdigställt en rad större projekt bland annat Glänningeskolan i Laholm, Prästamosseskolan i Skurup, Grevegården i Göteborg och Hjorthagshallen i Stockholm. Koncernens bolag har dessutom många större pågående projekt såsom Life Sciencefastigheten Princeton och Gubbängens bandyhall i Stockholm, Trygghetens hus och kontorshuset Priorn i Skåne samt Ramnerödsskolan och demensboendet Stjärtmesen i region Trestad/Skaraborg. Orderstocken framåt ser även den mycket bra ut och flera projekt är i uppstartsfasen.

– Vi väljer våra projekt noga och bygger hus som vi kan se tillbaka på med stolthet. Det har resulterat i en bra utveckling av verksamheten med många återkommande beställare. Lägg därtill våra duktiga och entreprenörsdrivna medarbetare vars engagemang är nyckeln till vår framgång. En speciell eloge vill jag rikta till våra tre verkställande direktörer; Per Ununger, Henrik Ljungdahl och Thomas Ellkvist, som alla gör ett fantastiskt arbete i sina regioner. Jag ser med stor förväntan på 2020, som även det har alla förutsättningar för att bli ett riktigt bra år, säger MVB:s styrelseordförande Sture Kullman.

Det slutliga resultatet för MVB-koncernen 2019 presenteras i mars.