MVB rekryterar Ann Lindkvist som koncernens hållbarhetsansvariga

23 januari, 2024

MVB stärker sitt engagemang mot en mer hållbar framtid och anställer Ann Lindkvist som hållbarhetsansvarig inom koncernen.

– Ann kommer att vara en värdefull resurs för den fortsatta utvecklingen av vårt hållbarhetsarbete och för att ytterligare stärka vårt erbjudande gentemot våra beställare, säger Per Ununger, ordförande i MVB Holding.

I linje med branschens och samhällets ökade utvecklingsbehov inom hållbarhet förstärker MVB sin organisation och anställer Ann Lindkvist som hållbarhetsansvarig. Ann har lång erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen där hon arbetat som miljöchef och strategisk rådgivare inom hållbarhet, energi och miljö. Hon kommer senast från PE Teknik & Arkitektur AB där hon innehaft rollen som senior miljökonsult. I sin roll inom MVB kommer Ann att vara ansvarig för utveckling och uppföljning av hållbarhetsarbetet i MVB:s fyra regioner.

Per Ununger är styrelsens ordförande i MVB Holding.

– Vi är glada över att välkomna Ann till MVB-familjen. Anns erfarenhet, kompetens och engagemang för hållbarhetsfrågor kommer att vara en värdefull resurs både för att utveckla vårt hållbarhetsarbete vidare och för att ytterligare stärka vårt erbjudande gentemot våra beställare.

Bygg- och fastighetsbranschen har en avgörande roll att spela när det gäller att minska vår påverkan på miljön. Jag ser fram emot att vara en del av MVB för att skapa positiva förändringar men också bidra till att MVB får en starkare position inom hållbarhet på marknaden, säger Ann.

Ann Lindkvist tillträdde tjänsten i januari 2024.