MVB stärker upp styrelsen med Fredrik Lagercrantz

18 juni, 2019

MVB har utsett Fredrik Lagercrantz som ny ledamot i styrelsen för MVB Holding, ägarbolaget till de tre regionala bolagen MVB Syd AB, MVB Öst AB och MVB Astor Bygg AB.

Fredrik Lagercrantz är CFO på vård- och omsorgsföretaget Attendo sedan ett drygt år tillbaka. Dessförinnan har Fredrik en karriär inom Swedish Match och McKinsey & Company.

– Vi är glada att Fredrik har tackat ja till styrelseuppdraget. Fredriks mångåriga erfarenhet av affärsutveckling och strategisk planering från större organisationer kommer att vara en värdefull tillgång till MVB:s styrelse. Styrelsen behöver få ett tillskott av nya, yngre duktiga ledamöter och Fredrik passar väl in i den bilden, säger Sture Kullman, styrelseordförande för MVB Holding.

– Jag ser fram emot att lära mig mer om MVB och byggbranschen, en bransch som jag tidvis arbetat med som konsult men där jag har mycket att lära. MVB är ett intressant företag med stabil tillväxt och goda framtidsutsikter. Det ska bli spännande att vara med i företagets utveckling. Förhoppningsvis kan mina erfarenheter från andra branscher tillföra nya infallsvinklar på de frågor som uppstår, säger Fredrik Lagercrantz.

Övriga ledamöter i styrelsen är Hans Eliasson, grundare och ägare av Gullringsbo Egendomar tillika MVB:s ägare, Marie Bucht Toresäter, vd Novi Real Estate, Per Ununger, vd MVB Öst och Lars-Erik Jansson, ordförande i Aranäs KB och Ekan AB.

För ytterligare frågor kontakta:

Sture Kullman
Styrelseordförande MVB Holding
070-391 07 65