MVB startar avdelning för byggservice i Göteborg — Peter Axelsson anställd som ansvarig

MVB fortsätter satsa i Göteborg. Nu kompletteras organisationen med en helt nystartad avdelning för byggservice med fokus på små och medelstora byggnationer samt eftermarknad. Peter Axelsson rekryteras som ansvarig för den nya avdelningen.


16 januari, 2023

Bild: Peter Axelsson, ansvarig för byggserviceverksamheten i MVB Väst

– Den här satsningen är ett logiskt steg till att bli än mer konkurrenskraftiga. Byggserviceavdelningen blir ett viktigt komplement till vår redan starka verksamhet i regionen och där Peters långa erfarenhet och kompetens borgar för kvalitet och en bra utveckling, säger Henrik Ljungdahl, vd MVB Väst.

MVB fortsätter sin satsning. Som ett led i att bli mer konkurrenskraftiga i Göteborg väljer nu byggbolaget att komplettera verksamheten med en byggserviceavdelning med fokus på såväl små och medelstora byggnationer som försäkringsärenden och eftermarknad. Sedan tidigare har MVB en framgångsrik verksamhet för byggservice i Skåne med unika och enskilda projekt till löpande underhåll genom ramavtal. Verksamheten i Göteborg kommer att ha motsvarande inriktning och till rollen som avdelningsansvarig rekryteras Peter Axelsson.

Peter Axelsson kommer närmast från Byggrådet där han varit verksam inom marknadsföring och försäljning. Han har över 25 års erfarenhet av branschen och byggservice både som anställd och egen företagare. Peter Axelsson börjar sin tjänst på MVB den 16 januari

– Det känns kul att komma till ett företag som är inne i en så pass expansiv och spännande period. Jag ser en stor potential för byggservice i Göteborg och ser fram emot att bygga upp en stark verksamhet med en organisation som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och kompetent, säger Peter.

Uppstarten av en byggserviceverksamhet i Göteborg är bara en i raden av företagets nyligen genomförda satsningar. I slutet av 2022 utsågs i regionen två nya arbetschefsgrupper genom intern rekrytering och för en vecka sedan tillkännagav MVB även sin expansion norrut genom nyetablering i Norrbotten och Västerbotten.