Marie Bucht – ny styrelseledamot i MVB

3 oktober, 2017

MVB stärker sin styrelse med Marie Bucht. Marie är sedan mitten av mars VD för Novi Real Estate, ett bolag som erbjuder tjänster inom externförvaltning. Novi förvaltar i dagsläget fastigheter till ett värde av 30 MDR SEK omfattande ca 600 000 kvm. Dessförinnan har Marie en karriär kantad med en rad ledande befattningar inom fastighetsbranschen inom såväl rådgivningsverksamhet som fastighetsutveckling.

– Jag tackar ägarna för förtroendet och ser fram emot att få vara en del i arbetet med att utveckla MVB vidare. Byggbranschen ligger mig varmt om hjärtat och det är extra roligt att få ingå i styrelsen i ett annat av Gullringsbofamiljens bolag, säger Marie Bucht.

MVB och Novi Real Estate ingår båda i AB Gullringsbo Egendomar, en familjeägd koncern med en omsättning på ca 2,6 Mdkr.

– Marie gör ett fantastiskt arbete i Novi och vi gläds åt att hon tackat ja även till detta uppdrag. MVB är i en stark expansionsfas där Maries erfarenhet från såväl bygg- som fastighets-branschen, samt hennes kompetens inom affärsutveckling, kommer att bli ett värdefullt tillskott till styrelsen och i dess arbete med att leda bolaget framåt, säger Hans Eliasson, styrelseledamot i MVB Holding och grundare av AB Gullringsbo Egendomar.

För ytterligare information kontakta:

Hans Eliasson
AB Gullringsbo Egendomar
hans.eliasson@abgullringsbo.se
Telefon: 0705-16 77 17