Träarbetare, Skaraborg

Vi söker fler träarbetare till vår verksamhet och våra byggprojekt i region Skaraborg.


12 september, 2022

I region Skaraborg har vi i dagsläget majoriteten av våra byggprojekt i och runt omkring Skövde och Lidköping. Projekten är i varierande storlek och omfattar såväl nyproduktion som om- och tillbyggnader. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta bygga regionen tillsammans med oss.

DIN PROFIL

Du som söker tjänsten är en erfaren snickare med yrkesbevis. För att passa in bra hos oss behöver du vara en lagspelare, flexibel och tycka om att söka lösningar på problem. Du är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. Du talar svenska flytande och innehar B-körkort.

OM MVB

MVB är i dag Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer stadigt men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan med CV och personligt brev till personalchef i MVB Väst Fredrik Bengtsson på e-post: fredrik.bengtsson@mvbab.se. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!