Lediga tjänster: Träarbetare, Umeå

15 mars, 2024

Vi fortsätter att växa i Norrland och förstärker vår organisation med fler träarbetare i Umeå med omnejd.

Vi erbjuder

MVB :s verksamhet i Umeå är i dag en organisation på drygt 25 medarbetare. Våra projekt varierar i storlek och omfattar allt från nyproduktion till renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. Vi ser ljust på framtiden och söker fler yrkesarbetare som vill vara med och bygga framtidens hus med oss.

Du som är intresserad kommer till ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och stora möjligheter att påverka ditt arbete.

Tjänsten är placerad i Umeå.

Vem är du?

Vi söker dig som är träarbetare med yrkesbevis. För att passa in bra hos oss behöver du vara en lagspelare, flexibel och lösningsfokuserad. Du är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och ser alltid till projektet och verksamhetens bästa. Du talar svenska flytande och innehar B-körkort.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. Under 2023 förvärvade MVB 60 % av Bjurbäcks Bygg som idag heter MVB Umeå. MVB ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Skicka din ansökan snarast till Andreas Perman, ansvarig MVB Umeå via e-post: umea@mvbab.se

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Andreas på 0703-43 29 36.

Välkommen med din ansökan!

Andreas Perman
Ansvarig MVB Umeå