MVB får utmärkelsen Karriärföretag 2023

Juryns motivering: ”MVB gör ett imponerande arbete med employer branding. Med sin närvaro på universitet och högskolor och sitt traineeprogram attraherar de branschens studenter och erbjuder en god start i karriären. Hos MVB finns många karriärmöjligheter och möjlighet till utveckling. En mycket attraktiv arbetsgivare.”


22 november, 2022

Vi är stolta och glada över att ha fått utmärkelsen Karriärföretag 2023. Juryns motivering:

”MVB gör ett imponerande arbete med employer branding. Med sin närvaro på universitet och högskolor och sitt traineeprogram attraherar de branschens studenter och erbjuder en god start i karriären. Hos MVB finns många karriärmöjligheter och möjlighet till utveckling. En mycket attraktiv arbetsgivare.”

Utmärkelsen delas årligen ut av Karriärföretagen till 100 arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger. Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och unga arbetssökande att hitta sin nästa arbetsgivare och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Juryn tittar bland annat på företagets karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet på sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar.

Juryn består av:
Boris Nordenström, entreprenör och grundare av t.ex. Jobline
Anna Dyhre, Sveriges mest anlitade föreläsare inom employer branding
Torgny Johnsson, HR-konsult och tidigare prisbelönt personalchef på Infranord och SAS
Charlotte Hågård, ansedd talang- & karriärexpert